Saknar du något? Tipsa oss här!

Hoppa till huvudinnehållet
>

Vatten & Miljö i Väst AB

Box 110
SE-311 22 Falkenberg

Besöksadress: Åkarevägen 10, Falkenberg

Epost: vivab@vivab.se
Tel: +46 (0)757-27 40 00

Små saker som betyder massor

Se vår kampanj om hur vi finns i din vardag. Och hur det är de självklara sakerna som betyder massor.

Vi brinner för hållbar konsumtion och för en framtid där vi värderar vattnet och minimerar avfallet. Vi vet att vi kan om vi gör det tillsammans. Vivab genom att driva på för en grön samhällsutveckling och komma med innovativa lösningar. Du genom hållbara val varje dag. Det du gör i det lilla betyder massor i det stora. 

Små saker som betyder massor - följ Vivabs kampanj  i media

Nu kan alla lära känna Vivab genom kampanjen "Små saker som betyder massor". Titta på filmen och se hur vi finns i din vardag. Det är de självklara sakerna som faktiskt betyder massor. Som att kunna surfa i ett friskt hav eller dricka ett glas kallt vatten efter träningen. Eller att vi tar hand om ditt avfall - så det kan återvinnas eller återanvändas. 

Mot en hållbar framtid - tillsammans

Undersökningar visar att många av våra kunder redan är nöjda med oss som leverantör av tjänster inom vatten, avlopp och avfall. Men vi kan bli bättre på att förmedla hur vi jobbar med hållbarhet. Vi vill inspirera dig och ge dig våra bästa tips för hur vi blir mer hållbara konsumenter. 
 
Vi kan bygga det gröna samhället om vi gör det tillsammans. Vivab utvecklar och erbjuder innovativa lösningar, du som kund minimerar ditt avfall och värdesätter vårt vatten. Vi utvecklar all vår kommunikation för att bli bättre på att kommunicera en hållbar livsstil. Du har kanske redan har fått vår nya kundtidning Hållbart i din brevlåda. Inom kort kommer vi också ha en ny, modern och tillgänglig webb. Till hösten kommer du kunna göra digitala studiebesök på ett vattenverk, ett reningsverk och på återvinningscentralen. 
Vi hoppas att du ska se allt vi gör för ett hållbart samhälle och att du känner dig motiverad att göra fler hållbara val varje dag. Vi kan lyckas, när vi gör det tillsammans. 
 
Vivab, med hjärta för en hållbar framtid - tillsammans gör vi det möjligt!

Kontakta oss

Vivabs kundservice
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 0757-27 40 00

Telefontider:
Måndag: kl. 8-12 & 13-17
Tisdag: kl. 8-12 & 13-17
Onsdag: kl. 8-12 & 13-17
Torsdag: kl. 8-12 & 13-17
Fredag: kl. 8-12 & 13-15