Saknar du något?


Vatten & Miljö i Väst AB

Box 110
SE-311 22 Falkenberg

Besöksadress: Åkarevägen 10, Falkenberg

Epost: vivab@vivab.se
Tel: +46 (0)757-27 40 00

Lediga tjänster

Vi vill inspirera och vägleda våra kunder att göra rätt val för en hållbar framtid! För oss är det viktigt att känna arbetsglädje, ha med hjärtat i det vi gör och utvecklas tillsammans på jobbet. Vill du bli en av oss?

Alla våra lediga tjänster publiceras på webbplatsen Offentliga jobb. Vi listar dem även här nedan. Finns det inga lediga tjänster just nu? Följ oss på LinkedIn, där lägger vi ut de flesta av våra tjänster. 

Just nu söker vi:

Processtekniker - vikariat

Vill du ha en spännande tjänst som ger dig stora möjligheter att ta del av ny teknik? Sök tjänsten som vikarierande processtekniker för vattenverken i Falkenberg. Tillsammans med engagerade och kunniga kollegor ser du till att vi levererar ett rent och frisk dricksvatten till våra kunder.

Arbetsuppgifter

Som processtekniker arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. I denna tjänst ingår administrativt arbete såsom egenkontrollprogram/HACCP samt upprättande av instruktioner. Vid behov kommer du att medverka i drift och tillsyn av bland annat vattenverk och tillhörande anläggningar. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. Denna tjänst är placerad i Falkenberg.

Kvalifikationer

Som person är du flexibel, ansvarstagande och har fokus på kvalitet. För att trivas och lyckas i rollen bör du vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta men också ha förmåga att arbeta självständigt. Du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, positiv och engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.

Vi söker dig som har relevant utbildning för uppdraget exempelvis drifttekniker biogas & vattenrening. God datavana och B-körkort är ett krav.

Med denna anställning erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats med bra kollegor, viktiga och roliga arbetsuppgifter och ett jobb som du själv kan vara med och utveckla.

Om anställningen

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-05-01 eller enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2024-03-31

Ansökan

Välkommen med din ansökan: Processtekniker.

Ansök senast: 2023-04-04

Vill du veta mer? 

Välkommen att kontakta: 

Jarmo Wästilä, driftchef
Telefon: 0757-27 41 42
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Facklig företrädare:
Damir Skangic, drifttekniker
Telefon: 075727 41 12
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sommarjobb på Vivab

Om oss

Vi på Vivab jobbar helhjärtat för en hållbar framtid med rent och gott dricksvatten, friska vattendrag och minskat avfall. Vivab är ett kommunalt bolag och en viktig aktör inom grön samhällsutveckling på västkustens mittpunkt. Vi vill förändra hur vi bygger våra samhällen och tar hand om våra resurser. Vi gör det genom att erbjuda hållbara vatten- och avfallstjänster och inspirera dig till en hållbar konsumtion. Tillsammans kan vi göra det möjligt!

Vi på Vivab ansvarar för flera viktiga samhällsfunktioner i Varberg och Falkenberg. Vi tar hand om avfallet som lämnas på våra återvinningscentraler och ser till att hushållsavfallet hämtas hemma hos dig. På våra reningsverk ser vi till att ditt avloppsvatten renas på bästa sätt och våra vattenverk producerar vårt goda dricksvatten som levereras hem till dig via vårt långa ledningsnät, dygnet runt, året om.

Nu har du chansen att få erfarenhet från vår verksamhet. På de flesta av våra arbetsplatser möter vi dagligen våra kunder, på plats, via telefon eller digitalt. För oss är det självklart att du som jobbar hos oss har ett trevligt bemötande, att du är nyfiken och tycker att miljö och hållbarhet är viktigt. För alla sommarjobb behöver du vara minst 18 år och ha körkort.

Nedan ser du en beskrivning av de olika tjänsterna. Ange i din ansökan till vilken tjänst du söker i första hand, samt på vilken/vilka orter du vill arbeta.

Arbetsuppgifter

Till vår avdelning Återvinning & avfall söker vi:
• miljöarbetare till våra återvinningscentraler, både till Falkenberg och Varberg. I denna roll hjälper du våra kunder att sortera rätt. Det viktigaste för oss är därför att du gillar att möta nya människor och ge dem ett trevligt besök. Vi söker dig som vill jobba under sommaren, v.26-32, samt dig som vill jobba under en längre tid, mellan början av maj till och med mitten av september.
• kärlkörare som utgår från Varberg. Som kärlkörare ansvarar du för att transportera avfallskärl till och från våra kunder. Vana vid att köra lätt lastbil och lokalkännedom i Varberg och Falkenberg är meriterande.
• dig som vill jobba administrativt med registervård i vårt kundsystem EDP. Du är placerad på vårt kontor på Härdgatan i Varberg.

Till våra reningsverk söker vi:
• dig som vill jobba både i driften och med underhåll. Vi erbjuder sommarjobb med omväxlande arbetsuppgifter både i Falkenberg och Varberg. Det är meriterande om du har läst eller läser process- eller driftteknik.

Till våra vattenverk söker vi:
• dig som vill arbeta i driften med att exempelvis se till våra anläggningar. Vi erbjuder sommarjobb med omväxlande arbetsuppgifter både i Falkenberg och Varberg. Vi välkomnar dig som läst eller läser inom i ett teknikinriktat program att söka dessa tjänster.

Till vår enhet Distribution söker vi:
• en anläggare till Falkenberg. Du har en pågående eller genomgången relevant utbildning inom markarbete/anläggare/VVS.

Till vår mätarverkstad söker vi:
• två mätartekniker, en till Varberg och en till Falkenberg. Under sommaren gör du besök hos våra kunder med fritidsboenden, ditt jobb blir att sätta upp vattenmätare samt registrera in dessa.

Kvalifikationer

För samtliga tjänster behöver du vara 18 år och ha körkort.

Ingen erfarenhet krävs.

Om anställningen

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Juni-augusti 2023, varierat antal veckor, förutom de längre anställningarna på Återvinningscentralerna som sträcker sig mellan början av maj till och med mitten av september.

Antal platser totalt: 10

Lön: Får du en anställning som varar mer än tre månader får du en månadslön, i annat fall så får du en timlön.

Välkommen med din ansökan via Vismas webbplats

Ansök senast 2023-04-02

Vill du veta mer? 

Välkommen att kontakta:

Malin Willnersson, HR-chef
Telefon: 0757-27 40 24
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sommarjobba hos oss – ta chansen att få arbetslivserfarenhet!


Två medarbetare i varselkläder och hjälm vid ett ledningsarbete på en väg.

Kontakta oss

Vivabs kundservice
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 0757-27 40 00

Öppettider
Måndag: kl. 8-12 & 13-17
Tisdag: kl. 8-12 & 13-17
Onsdag: kl. 8-12 & 13-17
Torsdag: kl. 8-12 & 13-17
Fredag: kl. 8-12 & 13-15

Spontana ansökningar

Har du erfarenhet från VA och är nyfiken på Vivab som arbetsgivare är du alltid välkommen att höra av dig! Vi söker alltid efter duktiga medarbetare och tar gärna emot spontanansökningar. Skicka din ansökan med CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Kontakta oss

Öppetider Kundservice:
Måndag: kl. 8-12 & 13-17
Tisdag: kl. 8-12 & 13-17
Onsdag: kl. 8-12 & 13-17
Torsdag: kl. 8-12 & 13-17
Fredag: kl. 8-12 & 13-15

Adress

Endast förbokade besök
Åkarevägen 10
Falkenberg

Postadress
Vatten & Miljö i Väst AB
Box 110 SE-311 22 Falkenberg

© Vatten & Miljö i Väst AB. All rights reserved. Webb av Joomlaproffs.se