Saknar du något? Tipsa oss här!

Skip to main content

Vatten & Miljö i Väst AB

Box 110
SE-311 22 Falkenberg

Besöksadress: Åkarevägen 10, Falkenberg

Epost: vivab@vivab.se
Tel: +46 (0)757-27 40 00

Lediga tjänster

Vi vill inspirera och vägleda våra kunder att göra rätt val för en hållbar framtid! För oss är det viktigt att känna arbetsglädje, ha med hjärtat i det vi gör och utvecklas tillsammans på jobbet. Vill du bli en av oss?

Alla våra lediga tjänster publiceras på webbplatsen Offentliga jobb. Vi listar dem även här nedan. Finns det inga lediga tjänster just nu? Följ oss på LinkedIn, där lägger vi ut de flesta av våra tjänster. 

Just nu söker vi:

Elansvarig - gruppledare

Vill du vara med och bidra med din el- och mekkompetens inom samhällskritisk infrastruktur, för att förse Varbergs och Falkenbergs kommuner med rent vatten? Vill du arbeta med något som gör skillnad på riktigt? Nu söker Vivab en elansvarig tillika gruppledare för underhållsenhetens elektriker och mekaniker.

Arbetsuppgifter

Som elansvarig på Vivab ansvarar du för regelefterlevnad enligt elsäkerhetsverkets regler och riktlinjer för hela verksamhetens anläggningar. Du ansvarar för att leda och upprätthålla egenkontrollprogrammet likväl som att säkerställa att berörd personal innehar korrekt kompetens samt adekvat utbildning.

Som gruppledare för underhållsenhetens elektriker och mekaniker leder du regelbundet uppföljning av den dagliga planeringen på plats ute på våra anläggningar.

Du kommer att spela en stor roll i den dagliga styrningen av driftsäkerhetsarbetet i samarbete med UH-chef och driftchefer, för att på ett effektivt sätt hålla anläggningarnas utrustning i rätt skick. Du kommer ha ett brett spektra på arbetsuppgifterna. Vi sätter stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö i det dagliga arbetet.

Beslut om placeringsort (Varberg eller Falkenberg) tas i dialog med slutkandidat i rekryteringsprocessen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • är gymnasie- eller högskoleingenjör inom el
  • tidigare innehaft uppdraget som elinstallatör för regelefterlevnad
  • har dokumenterad kunskap om lagstiftning inom aktuellt område
  • har erfarenhet av ställverk och reservkraftaggregat
  • har gedigen erfarenhet av underhållsverksamhet från processindustri, el och mek
  • har kunskap och intresse för både praktiskt och teoretiskt arbete
  • har mångårig erfarenhet av att leda en grupp
  • är van att arbeta efter standarder och att ta fram detsamma
  • har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • har B-körkort

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.


Ansökan

Ansök senast: 2023-06-04

Välkommen att söka via denna länk: ansökan elansvarig/gruppledare


Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta:

Ola Svensson
Underhållsschef 
0757-27 42 55 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

HR Business partner

Har du några års erfarenhet inom HR och vill tillhöra ett samhällsviktigt bolag? Har du även ett intresse för digitalisering och att skapa goda förutsättningar för din organisation? Sök då jobbet som HR Business Partner till hos oss! 

Vad erbjuder rollen?

I rollen kommer du att ge professionellt HR-stöd till ledare och medarbetare. Du kommer att vara en viktig kugge i HR-teamet där ni tillsammans jobbar för att vara en attraktiv arbetsgivare. Du kommer att lyssna av verksamheten, stötta och rådgöra med chefer i tätt samarbete med HR-teamet.

Rollen innebär bland annat att:
• Stötta verksamheten i arbetsrättsliga frågor
• Vara delaktig i att skapa ett introduktionsprogram, genom E-learning via en utbildningsplattform
• Rekrytera nya medarbetare
• Förankra och följa upp kompetensförsörjningsplan
• Stötta cheferna i, samt dokumentera och följa upp rehab-ärenden
• Fånga upp utbildningsbehov och arbetsmiljöfrågor.

Din placering är på huvudkontoret i Falkenberg. Du rapporterar till HR-chef. För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till Vivab med god chans till förlängning/övertag.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom HR-området, alternativt motsvarande arbetserfarenhet. Du besitter goda kunskaper inom arbetsrätt samt har erfarenhet från samverkans- och förhandlingsarbete. Vidare har du ett intresse av digitaliseringsarbete och tidigare erfarenhet kring att arbeta med E-learning. Du har även goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete är det en merit.

Som person är du strukturerad, driven och förändringsbenägen. Du har en god social förmåga och är duktig på att fånga upp vad som händer i organisationen och du trivs med att skapa värde genom samverkan med andra.

Välkommen att ansöka!

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till Vivab med chans till förlängning/övertag.


Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 18 juni 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Ingrid Törngren på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Kontakta oss

Vivabs kundservice
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 0757-27 40 00

Öppettider
Måndag: kl. 8-12 & 13-17
Tisdag: kl. 8-12 & 13-17
Onsdag: kl. 8-12 & 13-17
Torsdag: kl. 8-12 & 13-17
Fredag: kl. 8-12 & 13-15

Spontana ansökningar

Har du erfarenhet från VA och är nyfiken på Vivab som arbetsgivare är du alltid välkommen att höra av dig! Vi söker alltid efter duktiga medarbetare och tar gärna emot spontanansökningar. Skicka din ansökan med CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..