Saknar du något? Tipsa oss här!

Hoppa till huvudinnehållet
>

Vatten & Miljö i Väst AB

Box 110
SE-311 22 Falkenberg

Besöksadress: Åkarevägen 10, Falkenberg

Epost: vivab@vivab.se
Tel: +46 (0)757-27 40 00

Meny

Jobba hos oss

För oss är det viktigt att känna arbetsglädje, ha med hjärtat i det vi gör och utvecklas tillsammans på jobbet. Vill du bli en av oss?

Hur är det att jobba på Vivab?

Vi trivs på jobbet, stämningen är öppen och prestigelös. En bra arbetsmiljö ligger högt upp på vår agenda och vi vill att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och fritid. Vivab vill främja en hälsosam livsstil och erbjuder bland annat en friskvårdstimme i veckan.

Alla som jobbar här utgår från Vivabs värdegrund: Vi är inspirerande, vägledande och tillgängliga. Värdegrunden stödjer oss i det dagliga arbetet och vägleder oss när vi ska fatta beslut.

På Vivab är vi ungefär 200 medarbetare, alla specialister inom sina områden. Just nu har vi flera spännande utmaningar framför oss. Bland stora projekt kan nämnas nya vattentornet Våga och omläggningar av ledningar i samband med dubbelspårsarbetet i Varberg.

Vill du ha ett självständigt och utmanande arbete i en verksamhet som innebär att du får vara med och påverka utveckling av miljö och infrastruktur i våra två växande kommuner? Läs om våra lediga tjänster för att se om du är den vi söker!


Utbilda dig till drifttekniker

På Campus Varberg kan du utbilda dig till drifttekniker inom biogas och vattenrening. Det är en yrkeshögskoleutbildning på två år. Efter examen kan du arbeta som drifttekniker inom biogas, vattenrening eller som processtekniker på till exempel ett reningsverk. Under utbildningen kan du göra praktik på arbetsplatser (LIA = lärande i arbete). Du kan då söka om att få din praktik på Vivab som erbjuder några platser.

Läs mer om utbildningen på Campus Varbergs webbplats.

Kontakta oss

Vivabs kundservice
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 0757-27 40 00

Telefontider:
Måndag: kl. 8-12 & 13-17
Tisdag: kl. 8-12 & 13-17
Onsdag: kl. 8-12 & 13-17
Torsdag: kl. 8-12 & 13-17
Fredag: kl. 8-12 & 13-15

Spontana ansökningar

Har du erfarenhet från vatten, avlopp eller avfall och är nyfiken på Vivab som arbetsgivare är du alltid välkommen att höra av dig! Vi söker alltid efter duktiga medarbetare och tar gärna emot spontanansökningar. Skicka din ansökan med CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Små saker som betyder massor

Vi på Vivab finns i vardagen, i de små sakerna som  betyder massor. Som att matavfallet blir till biogas, som ett glas kallt vatten efter träningen och som ett svalkande dopp i ett rent hav. Vi har ett hjärta för en hållbar framtid. Tillsammans med dig gör vi det möjligt!

Följ oss!

På sociala medier delar vi med oss av hållbara tips, berättar om vår verksamhet och om våra lediga jobb. 

  Till Facebook

  Till LinkedIn