Saknar du något? Tipsa oss här!

Hoppa till huvudinnehållet
>

Vatten & Miljö i Väst AB

Box 110
SE-311 22 Falkenberg

Besöksadress: Åkarevägen 10, Falkenberg

Epost: vivab@vivab.se
Tel: +46 (0)757-27 40 00

Meny

Robert - projektledare

"Det bästa med mitt jobb är just möjligheten att arbeta med vatten, avlopp och avfall. Det är något som är viktigt för så många och där hållbarhet och miljö verkligen sätts i främsta rummet." Möt Robert, en av våra projektledare.

Mitt jobb

Robert har arbetat på Vivab sedan 2016, innan dess jobbade han som konsult och hade Vivab som kund. När han fick veta att det fanns en ledig tjänst som projektledare tvekade han inte att söka den. Robert hade en bra bild av Vivab som arbetsgivare. Dessutom såg han en stor fördel med att åka till samma arbetsplats varje dag och att i större utsträckning själv kunna planera arbetsdagen. 

Roberts arbetsuppgifter handlar om att leda projekt inom alla delar av Vivabs ansvarsområden, från dricks- och spillvattenbyggnader till ledningsnät, dagvatten och avfallsanläggningar. Arbetsdagarna och arbetsuppgifterna varierar mycket eftersom projekten är i olika skeden. I några projekt är man tidigt i planeringen, medan andra projekt är i projekterings- eller utbyggnadsskedet.

"Det bästa med mitt jobb är just möjligheten att arbeta med vatten, avlopp och avfall. Det är något som är viktigt för så många och där hållbarhet och miljö verkligen sätts i främsta rummet."

En arbetsdag för Robert är sällan lik en annan. Dagarna innehåller kontakter och dialoger med såväl medarbetare på Vivab som entreprenörer, myndigheter och fastighetsägare.

Att jobba som projektledare

Som projektledare behöver man vara lyhörd och flexibel, samtidigt som funktionen i anläggningen ska säkerställas och budgeten för projektet hållas.

"Jag tycker att det är intressant att arbeta inom ett område där varje projekt är unikt och man hela tiden lär sig nya saker. Min upplevelse är att vi som arbetar med VA och avfall i Sverige är som en enda stor familj där man inte ser varandra som konkurrenter. Det innebär att man prestigelöst kan utbyta erfarenheter och information på ett sätt som gynnar både verksamheten och miljön."

Kontakta oss

Vivabs kundservice
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 0757-27 40 00

Telefontider:
Måndag: kl. 8-12 & 13-17
Tisdag: kl. 8-12 & 13-17
Onsdag: kl. 8-12 & 13-17
Torsdag: kl. 8-12 & 13-17
Fredag: kl. 8-12 & 13-15

"Det bästa med mitt jobb är just möjligheten att arbeta med vatten, avlopp och avfall. Det är något som är viktigt för så många och där hållbarhet och miljö verkligen sätts i främsta rummet."