Saknar du något? Tipsa oss här!

Hoppa till huvudinnehållet
>

Vatten & Miljö i Väst AB

Box 110
SE-311 22 Falkenberg

Besöksadress: Åkarevägen 10, Falkenberg

Epost: vivab@vivab.se
Tel: +46 (0)757-27 40 00

Meny

Carina - miljöarbetare

Att få vara utomhus och möta alla härliga kunder. Det är det bästa med jobbet som miljöarbetare tycker Carina som tillbringar den största delen av sin arbetstid på återvinningscentralen Holmagärde i Varberg.

Mitt arbete

En vanlig dag på jobbet innebär bland annat att möta kunder vid infarten, svara på frågor och ta emot farligt avfall. Att ständigt plocka undan och städa är en annan del av arbetet, det är viktigt att det ser prydligt och rent ut på våra återvinningscentraler.

Carina är en öppen och social person och den del av jobbet som handlar om kundkontakt är den som hon tycker är allra roligast. Att möta kunden med ett leende och svara på alla typer av frågor är något våra miljöarbetare gör varje dag.

”Det finns inga dumma frågor, det viktiga är att vi sorterar rätt” säger Carina.

Just att våga fråga gäller både för kunden och som ny på jobbet på återvinningscentralen. Här är det självklart att man frågar om man inte kan eller vet något. Medarbetarna är hjälpsamma och Carina tycker att känslan av att man jobbar åt samma håll är stark i gruppen.

Att jobba som miljöarbetare

Det är bra om man gillar att prata med människor. Att både kunna lyssna och våga fråga är egenskaper som är bra att ha om man vill jobba som miljöarbetare. Dessutom är det en fördel att tycka om att vara utomhus och att ha ett miljöintresse. Carina återkommer ofta till miljöaspekten med hennes jobb, att det är ett väldigt konkret sätt att bidra till en bättre miljö.

”Det är viktigt med återvinning, det är framtiden det handlar om” säger Carina självklart.

Kontakta oss

Vivabs kundservice
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 0757-27 40 00

Telefontider:
Måndag: kl. 8-12 & 13-17
Tisdag: kl. 8-12 & 13-17
Onsdag: kl. 8-12 & 13-17
Torsdag: kl. 8-12 & 13-17
Fredag: kl. 8-12 & 13-15

"Det är viktigt med återvinning, det är framtiden det handlar om" säger Carina som är miljöarbetare på återvinningscentralen.