Saknar du något? Tipsa oss här!

Hoppa till huvudinnehållet
>

Vatten & Miljö i Väst AB

Box 110
SE-311 22 Falkenberg

Besöksadress: Åkarevägen 10, Falkenberg

Epost: vivab@vivab.se
Tel: +46 (0)757-27 40 00

Meny

Förmåner hos oss

På Vivab får du ett omväxlande och utvecklande arbete som gör skillnad i samhället. Du erbjuds också goda förmåner och arbetsvillkor oavsett var i livet du befinner dig. Här kan du läsa om några av de förmåner vi som jobbar på Vivab har. 

Friskvård och hälsa

Vivab vill uppmuntra våra anställda att motionera och på andra sätt vårda sin hälsa för att hålla sig friska och minska risken för sjukfrånvaro. Som anställd har du rätt till en subvention för godkända  friskvårdsaktiviteter, upp till 2300 kronor/år. Utöver det betalar vi även startavgiften för olika gemensamma aktiviteter som till exempel Vårruset och olika stadslopp.

Aktivitetstimme

Som anställd har du möjligheten att varje vecka använda 60 minuter av din betalda arbetstid för friskvårdsaktiviteter. Aktivitetstimmen ska ge dig möjligheten att tillsammans med arbetskamraterna få en bättre hälsa!

Flextid och flexibel arbetsplats

Vivab vill kunna underlätta för våra anställda att skapa en bra balans mellan privatliv och arbetet. Många av våra medarbetare har möjlighet att använda flextid och vi kan även erbjuda flexibel arbetsplats. Det betyder att i samråd med din chef och beroende på vilka arbetsuppgifter du har, kan du få möjlighet att arbeta på annan plats än kontoret 50 procent av din totala arbetstid.

Kompetensutveckling

Vivabs verksamhet är beroende av kunniga och erfarna medarbetare för att vi ska kunna utföra vårt uppdrag och leverera bästa möjliga service till våra kunder. Därför är det viktigt för oss att utveckla och behålla den befintliga kompetensen. Hos oss har du möjligheten att delta i kurser, utbildningar, mässor och i olika nätverk.

Om du har varit tillsvidareanställd eller visstidsanställd hos oss på längre tid än ett år kan du få subvention för de studier som du bedriver på din fritid. Ersättningen betalas ut som studiebidrag och kan fås med hela eller delar av kostnaden för resor, litteratur och kursavgift. För att få ersättningen ska studierna har en viss omfattning och kontinuitet.

Hälsoinspiratörer

På Vivab har vi hälsoinspiratörer som har till uppdrag att skapa trivsel och gemenskap, förbättra hälsan och skapa intresse för egen friskvård. De arrangerar olika gemensamma aktiviteter för våra anställda. 

Cykel

Som tillsvidareanställd har du möjligheten att hyra en cykel till ett bra pris. Förmånscykeln ger dig chansen att förbättra hälsan samtidigt som du sparar pengar och gör en insats för miljön.

Försäkringar

Som anställd har du ett försäkringsskydd i nedanstående försäkringar:

  • AGS-KL gäller vid sjukdom
  • TFA-KL gäller vid arbetsskada
  • TGL-KL tjänstgrupplivförsäkring

Resekort 365

Som anställd har du möjligheten att resa med kollektivtrafiken till ett förmånligt pris. Genom ett särskilt avtal med Hallandstrafiken kan du köpa deras årskort på avbetalning under tolv månader.

Semesterväxling

Vi erbjuder alla tillsvidareanställda en möjlighet att byta semestertillägget mot ökad ledig tid.

Kontakta oss

Vivabs kundservice
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 0757-27 40 00

Telefontider:
Måndag: kl. 8-12 & 13-17
Tisdag: kl. 8-12 & 13-17
Onsdag: kl. 8-12 & 13-17
Torsdag: kl. 8-12 & 13-17
Fredag: kl. 8-12 & 13-15


Vivab-dag

En gång om året arrangerar vi en Vivab-dag för alla anställda. Under dagen odlar vi gemenskapen bland alla anställda, vi presenterar framtida projekt och utmaningar, inspirerar och ger en återblick av året som gått.