Saknar du något? Tipsa oss här!

Hoppa till huvudinnehållet
>

Vatten & Miljö i Väst AB

Box 110
SE-311 22 Falkenberg

Besöksadress: Åkarevägen 10, Falkenberg

Epost: vivab@vivab.se
Tel: +46 (0)757-27 40 00

Sommarjobb hos oss

Vill du få erfarenhet från vår verksamhet? Vi erbjuder flera olika typer av sommarjobb ute på våra anläggningar och på våra olika avdelningar, tex projekt och planering och Kundservice.

Vi på Vivab är glada att vi kan ta emot sommarjobbare. Vi håller igång vår verksamhet året om och vi jobbar tillsammans för att skapa en bra sommar. Med våra sommarjobbare har vi ett ömsesidigt erfarenhetsutbyte och de får chansen att träffa olika människor, knyta kontakter samt skaffa sig värdefull erfarenhet. Förhoppningsvis ser de vilken mångfald vi har inom VA- och avfallsbranschen och kommer tillbaka till oss.

- Lena Strömbom, HR-chef Vivab

För alla sommarjobb behöver du vara minst 18 år och ha körkort. Sommarjobben sträcker sig under juni - augusti 2022, antalet veckor varierar mellan tjänsterna.

Möt några av våra sommarjobbare

I filmerna nedan får du träffa tre av våra sommarjobbare 2022. De berättar om vad de gjort hos oss och vilka erfarenheter de har fått. 

Här berättar Mic om hans sommarjobb som miljöarbetare på Sandladans återvinningscentral i Falkenberg. Han har bland annat jobbat med farligt avfall, uppe på rampen där han svarat på frågor om hur man ska sortera och gå omkring på centralen för att plocka skräp och se om något slängts fel. Under hans tid på Vivab har han lärt sig mer om återvinning, fått bättre självförtroende och blivit mer social.

Sandra läser masterprogrammet i geografi på Göteborgs universtitet. Under sommaren har hon jobbat som GIS-assistent där hon främst jobbat med karttjänsterna på Vivab, ledningskartan och detaljplansprocessen. Under sin tid hos oss har hon fått både praktiskt och teoretisk erfarenhet inom VA.

David gjorde sin praktik på Vivab och fick sommarjobbet som drifttekniker på Kvarnagårdens vattenverk. Här har han jobbat med rondering, kontrollera anläggningarna både på plats och digitalt samt genomföra labbanalyser. Efter sin tid hos oss har han fått bättre lärdom om processen och drift av vattenverket och i produktionen av dricksvatten. 

Följ oss!

På sociala medier delar vi med oss av hållbara tips, berättar om vår verksamhet och om våra lediga jobb. 

  Till Facebook

   Till LinkedIn